FR - VP Panel Commands

On this forum you can see a list of new features requested by users and you can also cast your own vote (you need to login to vote).
Post Reply
PointsWell
Posts: 1125
Joined: Tue Jan 24, 2017 5:51 am
Location: 'Stralya

FR - VP Panel Commands

Post by PointsWell »

I may be using AIM ni a manner that it was not designed for, but I use VPs as a way to build up complex screens. I create one VP that contains all the layouts that I need and then I use a second VP as the template into which I put the components. This allows me to use a standard three panel layout as a home screen and then insert into one of those panels another layout made of either one or more layouts so
Layout Elements
Layout Elements
Screen Shot 2021-05-26 at 10.02.23.png (95.79 KiB) Viewed 324 times
In the panel fill options there are a list of commands
Available Commands
Available Commands
Screen Shot 2021-05-26 at 09.48.06.png (150.97 KiB) Viewed 324 times
What is missing is Display Layout. This means you have to create a process to populate the panel of one layout with the layout of another VP.

Can we have Display Layout as a command option

Also Start Process and Run Query are redundant in the Command List as these have their own dedicated insertion process from the main panel window:
Screen Shot 2021-05-26 at 10.06.18.png
Screen Shot 2021-05-26 at 10.06.18.png (41.39 KiB) Viewed 323 times
eagles9999
Posts: 2235
Joined: Mon Jul 02, 2012 12:24 am
Location: Ulaanbaatar, Mongolia

Re: FR - VP Panel Commands

Post by eagles9999 »

1+

That would be very nice.
Cheers,
Mark
_________________
AwareIM 6.0, 8.4, 8.6 (build 2920) MariaDB, Windows 10, Ubuntu Linux. Theme: Default, Browser: Chrome, Edge
Upcloud
Image
jannes
Posts: 71
Joined: Tue Jul 02, 2019 12:22 pm

Re: FR - VP Panel Commands

Post by jannes »

+ 1
Post Reply