1 minute WAIT during login

If you think that something doesn't work in Aware IM post your message here
Post Reply
jannes
Posts: 48
Joined: Tue Jul 02, 2019 12:22 pm

1 minute WAIT during login

Post by jannes »

Hi,

Since a couple of days there is 1 minute delay during login.
It's in all business spaces so it must be something with Tomcat..

The log says :
> login request (get) called
> login request (post) called for domain CRM
> User agent is: mozilla/5.0 (windows nt 10.0; win64; x64) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/77.0.3865.120 safari/537.36
> Connecting to server localhost at port 9000
=============
1 minute WAIT
=============
> Successfully created a connection to the server

There was also a previous issue :
https://www.awareim.com/forum/viewtopic ... art#p50524

Amit answered :
This was posted by me and I had exactly same issue 4 months back. I did check multiple things but it started working just fine after few days. (this is strange tomcat/java issue but no one replied with specific answer)- if it persists for long more than a week as this is happening for multiple users may be better looked into by aware im team.


What could be the reason ?

= Jannes
ACDC
Posts: 965
Joined: Sat Jun 30, 2007 5:03 pm

Re: 1 minute WAIT during login

Post by ACDC »

Maybe you are getting intermittent interference on port 9000 from an external source, try changing the port to something else and see if it goes away
jannes
Posts: 48
Joined: Tue Jul 02, 2019 12:22 pm

Re: 1 minute WAIT during login

Post by jannes »

Thnx ACDC, it works!
You're great!

= Jannes
Post Reply